ernström
och bystored.

byStored är ett smart förvaringsbolag som hämtar, förvarar och lämnar flyttlådor. bySTORED är privatägt och har kontor i London. Ernström har varit delägare sedan 2014.

ernström
och bitty food.

Bitty food producerar läckra livsmedel av syrsmjöl med högt proteininnehåll. Syrsor är en av världens mest hållbara proteinkällor. Bitty food är privatägt och har kontor i San Francisco, USA. Ernström har varit delägare sedan 2014.

ernström
och elementa.

Elementa är en analysdriven och absolutavkastande hedgefond med målsättningen att ge andelsägarna en hög avkastning över tid, oberoende av den generella marknadsutvecklingen. Fondens huvudfokus är mindre och medelstora bolag. Ernström har varit delägare i Elementa sedan 2015.

ernström
och iZettle.

Sedan 2016 har Ernström en liten finansiell investering i iZettle som är Nordens ledande leverantör av mobila betallösningar. iZettle erbjuder allt från kortläsare för smartphones och tablets, till kassaregister och verktyg som förbättrar försäljningen. Deras tjänster används idag av mer än hundratusentals företag i tolv länder runt om i världen. iZettle har cirka 300 anställda och deras huvudkontor är i Stockholm.  iZettle är privatägt.

ernström
och maquire.

Maquire är specialiserade på rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare i alla branscher. Maquire har två varumärken, Maquire och Jerrie, och genomför uppdrag över hela landet. Ernström har varit aktiv delägare sedan starten 2007. Maquire har ett 20-tal anställda och är privatägt med kontor i Göteborg.

ernström
och stampen.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns 14 tidningstitlar, digitala mötesplatser och verksamhet inom utomhusreklam. Stampen äger även Nordens största tryckerikoncern V-TAB och distributionsbolaget VTD. Ernström har varit delägare sedan 2016. Stampen är privatägt.

ernström
och publit.

Publit är ett nytänkande och teknisk innovativt bolag som förändrar förutsättningarna för alla som vill ge ut böcker. Publit riktar sig till alla som vill ge ut och sälja böcker, oavsett om det är på papper eller skärm, i alla butiker eller bara på den egna hemsidan. Ernström har varit delägare i det privatägda Publit sedan 2014.

ernström
och the springfield project.

The Springfield Project är venture accelerator med fokus på nystartade bolag. Springfield har hittills investerat i +30 startups baserade i Stockholm, Göteborg och andra delar av landet. Springfield är privatägt och Ernström har varit ägarpartner sedan starten.

ernström
och verbling.

Verbling kopplar ihop språklärare med kunskapstörstande människor världen över. Verbling har 1 miljon användare världen över. Ernström har varit delägare i Verbling sedan 2014. Verbling har kontor i San Francisco och är privatägt.