ernström
och 24storage.

24Storage är ett innovativt bolag inom Self Storage. 24Storage utvecklar ett nytt system som möjliggör anläggningar i mindre fastigheter och bättre lägen närmre kunden. 24Storage har cirka 30 anställda och driver cirka 25 förrådsanläggningar i Västsverige och i Stockholm. Ernström har varit en aktiv delägare i 24Storage sedan 2015. I december 2019 noterades 24Storage på Nasdaq First Growth Market.

ernström
och platzer.

Platzer är ett av Göteborgs största fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor och logistik. Platzer äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta om cirka
830 000 kvm där fastigheterna är till största delen koncentrerade till centrala och västra Göteborg. Ernström har varit huvudägare i Platzer sedan 90-talet. Platzer har cirka 90 anställda och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-listan.

ernström
och sverigehuset.

Sverigehuset är en bostadsutvecklare som skapar hem där människor vill leva och bo. Sverigehuset arbetar med helheten från idé till bostad och har sedan starten 1992 utvecklat cirka 2 000 bostäder. Sverigehuset utvecklar även hyresfastigheter för egen långsiktig förvaltning. Sverigehuset är ett systerbolag till Ernström & C:o och är privatägt.