ernström
och annotell.

Annotell är ett Göteborgsbaserat AI-teknikbolag, vars plattform möjliggör hantering av enorma mängder data för högkvalitativ träning och uppföljning av autonoma system. Plattformen riktar sig idag till fordonstillverkare, mer specifikt team som optimerar självkörande bilar. Annotell grundades 2018 och är idag cirka 60 anställda i Sverige och Tyskland. Ernström har varit ägarpartner sedan september 2020.

ernström
och apotea.

Apotea är Sveriges ledande e-handelsapotek. Apotea har det största sortimentet, med cirka 10 000 receptfria varor och 5 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och de lägsta priserna enligt HUI. Med snabba leveranser och rådgivning på nätet och via telefon underlättar Apotea vardagen för sina kunder. Ernström har varit en aktiv delägare i Apotea sedan 2016. Apotea har cirka 1 000 anställda i Morgongåva och vid huvudkontoret i Stockholm. Apotea är privatägt.

ernström
och babylon.

Babylon tillhandahåller en digital, skalbar och värdebaserad vårdteknologi som underbyggs av framstående AI-teknologi. Primär produkt är ett ”VBC”-erbjudande (value based care), där Babylon tar över ansvaret och budgeten för patienter (tex. från försäkringsbolag) för att sedan, genom proaktivitet, minska sjukvårdskostnader. Babylon skapar således sin egen marginal genom att effektivisera sjukvården. Det är ett globalt bolag med verksamhet i ~20 länder, där majoriteten av kunderna återfinns i USA. Idag har de ~2 200 anställda och leds av grundaren Ali Parsa. Ernström har varit delägare sedan 2021, då Babylon noterades på Nasdaq.

ernström
och branäsgruppen.

Branäsgruppen är Sveriges största privata skidanläggningskoncern, med huvudkontor i Karlstad. Med anläggningar från Vallåsen i söder till Kungsberget i norr erbjuder man stadsnära skidåkning för familjen. Huvudanläggningen Branäs har blivit utsedd till årets barnsemester i Sverige de senaste 11 åren. Ernström är en aktiv ägarpartner sedan 2018.

ernström
och buddi.

Buddi är ett integrerat produkt- och tjänsteföretag med etablerade spårnings- och övervakningsprodukter med en global verksamhet med cirka 230 kunder över hela världen. Buddis team är experter på att utveckla och tillämpa teknik som är anpassad för att möta de unika kraven hos respektive kund. Ernström har varit ägarpartner sedan 2019. Bolaget är noterat på London Stock Exchange och har huvudkontor i London.

ernström
och collector.

Collector är Nordens ledande digitala nischbank och erbjuder finansieringslösningar för primärt små och medelstora företag, men har även verksamhet inom privat och e-handel. Bolaget har kontor i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Malmö, Helsingfors och Oslo. Ernström & C:o har varit delägare i Collector sedan 2006 där Ernström har gått från att vara aktiv till idag passiv ägare. Collector är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-listan.

ernström
och lavendla.

Digital begravningsbyrå som tillhandahåller planering och anordning av begravningar, samt konsultation i tillhörande juridiska frågor. Bolagets erbjudande bygger på dess pool av frilansande rådgivare inom begravning och juridik, där nya uppdrag fördelas ut beroende på rådgivarens tillgänglighet och geografiska placering. På så sätt är kundupplevelsen flexibel och tillgänglig över hela Sverige, men i den mån kund önskar helt digital. Ernström har varit aktiv delägare i Lavendla sedan 2014. Bolaget är privatägt.

ernström
och lysa.

Lysa är en digitaliserad investeringstjänst som erbjuder en professionell, transparent och prisvärd kapitalförvaltning. Ernström har varit ägarpartner i Lysa sedan 2016. Bolaget är privatägt och har kontor i Stockholm. De erbjuder sin tjänst i 4 länder.

ernström
och na-kd.

NA-KD är ett av Europas topp 20 snabbast växande bolag. Bolaget grundades år 2015 och är idag världsledande inom mode och e-handel där man både har samarbetat med och burits av världens mest populära influencers och kändisar. NA-KD har cirka 253 anställda, huvudkontoret är baserat i Göteborg. Ernström har varit delägare sedan våren 2021.

ernström
och sana.

Sana är ett AI-teknikbolag inom Edtech, som genom egenutvecklad maskininlärning skräddarsyr utbildningar för att maximera studenters inlärning. Bolagets har lyfts fram som en pionjär inom AI, och har i flera år byggt tekniken med användarvänlighet och datakvalité i åtanke. Sana har idag ~20 anställda, samtliga med gedigen tech-erfarenhet (Spotify, Google mm), och står nu inför global kommersialisering inom grundskola, högskola och på företagsnivå.  Ernström har varit ägarpartner i Sana sedan 2016. Bolaget är privatägt.

ernström
och stored.

Stored är ett smart förvaringsbolag som hämtar, förvarar och lämnar flyttlådor. Stored är privatägt och bedriver verksamhet i London och har idag ca 1 000 kunder. Ernström har varit delägare sedan 2014.

ernström
och wint.

Wint har tagit fram en Tech-lösning för SME-kunder som helt eliminerar administration och automatiserar bolagens hela ekonomifunktion på ett unik och innovativt sätt. Wint är platsoberoende med kunder över hela Sverige och verksamhet i Göteborg (huvudkontor), Stockholm och Karlstad. Totalt arbetar 80 personer på bolaget. Ernström har varit aktiv delägare i Wint sedan 2016. Wint är privatägt

ernström
och 24 health group.

24 Health Group, bestående av det digitala hälsoteknikbolaget Platform24 och vårdgivaren 24 Health, är med sina lösningar för automatiserad vårdguidning och patientkommunikation marknadsledande i Norden. Gruppen grundades i Stockholm 2016 där även huvudkontoret är baserat. Med sina cirka 160 anställda levererar bolaget idag digitala lösningar till flera sjukvårdsregioner, vårdkoncerner och försäkringsgivare i Sverige, Norden och Polen. Ernström har varit delägare sedan våren 2021.