ernström
och apotea.

Apotea är Sveriges ledande e-handelsapotek. Apotea har det största sortimentet, med cirka 10 000 receptfria varor och 5 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och de lägsta priserna enligt HUI. Med snabba leveranser och rådgivning på nätet och via telefon underlättar Apotea vardagen för sina kunder. Ernström har varit en aktiv delägare i Apotea sedan 2016. Apotea har cirka 200 anställda i Morgongåva och vid huvudkontoret i Stockholm. Apotea är privatägt.

ernström
och branäsgruppen.

Branäsgruppen är Sveriges största privata skidanläggningskoncern, med huvudkontor i Karlstad. Med anläggningar från Vallåsen i söder till Kungsberget i norr erbjuder man stadsnära skidåkning för familjen. Huvudanläggningen Branäs har blivit utsedd till årets barnsemester i Sverige de senaste 11 åren. Ernström är en aktiv ägarpartner sedan 2018.

ernström
och buddi.

Buddi är ett integrerat produkt- och tjänsteföretag med etablerade spårnings- och övervakningsprodukter med en global verksamhet med cirka 100 kunder över hela världen. Buddis team är experter på att utveckla och tillämpa teknik som är anpassad för att möta de unika kraven hos respektive kund. Ernström har varit ägarpartner sedan 2019. Bolaget är privatägt och har huvudkontor i London.

ernström
och collector.

Collector är Nordens ledande digitala nischbank och erbjuder finansieringslösningar för privat- och företagskunder. Bolaget har kontor i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Malmö, Helsingfors och Oslo. Ernström & C:o har varit delägare i Collector sedan 2006 där Ernström har gått från att vara aktiv till idag passiv ägare. Collector är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-listan.

ernström
och lysa.

Lysa är en digitaliserad investeringstjänst som erbjuder en professionell, transparent och prisvärd kapitalförvaltning. Ernström har varit ägarpartner i Lysa sedan 2016. Bolaget är privatägt och har kontor i Stockholm.

ernström
och stampen.

Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner med 13 tidningstitlar på västkusten, digitala mötesplatser och verksamhet inom utomhusreklam. I koncernen ingår även distributionsbolaget VTD. Ernström har varit delägare sedan 2016. Stampen Media är privatägt.

ernström
och wint.

Wint erbjuder SME-kunder en papperslös och automatisk bokföring till ett fast pris på abonnemangsbasis. Wint är platsoberoende med kunder över hela Sverige och verksamhet i Göteborg (huvudkontor), Hagfors, Sunne, Karlstad, Växjö och Stockholm. Totalt arbetar 60 personer på bolaget. Ernström har varit aktiv delägare i Wint sedan 2016. Wint är privatägt.