ernström
och bystored.

byStored är ett smart förvaringsbolag som hämtar, förvarar och lämnar flyttlådor. bySTORED är privatägt och har kontor i London. Ernström har varit delägare sedan 2014.

ernström
och maquire.

Maquire är specialiserade på rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare i alla branscher. Maquire har två varumärken, Maquire och Jerrie, och genomför uppdrag över hela landet. Ernström har varit aktiv delägare sedan starten 2007. Maquire har ett 20-tal anställda och är privatägt med kontor i Göteborg.

ernström
och stampen.

Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner med 13 tidningstitlar på västkusten, digitala mötesplatser och verksamhet inom utomhusreklam. I koncernen ingår även distributionsbolaget VTD. Ernström har varit delägare sedan 2016. Stampen Media är privatägt.

ernström
och v-tab.

V-TAB är Nordens största tryckerikoncern med tryckerier för dagstidningar, tidskrifter & magasin, direktreklam och skyltar. Ernström har varit delägare sedan 2016. V-TAB är privatägt.

ernström
och publit.

Publit är ett nytänkande och teknisk innovativt bolag som förändrar förutsättningarna för alla som vill ge ut böcker. Publit riktar sig till alla som vill ge ut och sälja böcker, oavsett om det är på papper eller skärm, i alla butiker eller bara på den egna hemsidan. Ernström har varit delägare i det privatägda Publit sedan 2014.

ernström
och the springfield project.

The Springfield Project är venture accelerator med fokus på nystartade bolag. Springfield har hittills investerat i +30 startups baserade i Stockholm, Göteborg och andra delar av landet. Springfield är privatägt och Ernström har varit ägarpartner sedan starten.

ernström
och verbling.

Verbling kopplar ihop språklärare med kunskapstörstande människor världen över. Verbling har 1 miljon användare världen över. Ernström har varit delägare i Verbling sedan 2014. Verbling har kontor i San Francisco och är privatägt.